Drie verdachten aangehouden bij XTC-laboratorium

woensdag 28 oktober 2015

Stevensbeek - De politie heeft woensdag 28 oktober een grootschalig en professioneel XTC-laboratorium ontdekt in een schuur bij een woning aan de Mullemsedijk. In de schuur werden productiemiddelen aangetroffen die gebruikt worden bij de professionele productie van MDMA. Door experts van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse onderzoek gedaan en wordt het laboratorium ontmanteld. De drie bewoners zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek.

Productielocaties als deze leveren een groot risico, niet alleen het productieproces maar ook de opslag van chemische stoffen is gevaarlijk. Heeft u vermoedens over de aanwezigheid van dit soort criminele activiteiten in uw buurt? Geef het door aan de politie op 0900-8844. U kunt uiteraard ook bellen naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Dit soort criminaliteit en fraude ondermijnen de hele samenleving. Iedereen - burgers, ondernemers en overheid - kan ermee te maken krijgen. Het zorgt voor overlast en vormt een gevaar voor veiligheid op allerlei terreinen. Daarnaast maken criminelen voor hun zaken misbruik van legale voorzieningen. Dat tolereren we niet. Iedere burger en onderneming moet aan wetten, regels en verplichtingen voldoen.

Ondermijning is een complex probleem dat deels zichtbaar en (groten)deels onzichtbaar is. De gevolgen van ‘de versmelting van boven- en onderwereld’ voor de samenleving zijn echter groot: het is daarom één van de prioriteiten van de politie Oost-Brabant. Wilt u meer weten over Ondermijning en de aanpak van ondermijnende criminaliteit, kijk dan op de website van de politie: https://www.politie.nl/themas/ondermijning.html

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ledeacker | 112 alarmeringen Ledeacker | Goedkoop Tanken in Ledeacker | Supermarkten in Ledeacker | Weerbericht Ledeacker